Giv din firbenede ven alt det bedste

Sød sovende hund
Giv din firbenede ven alt det bedste
Henrik Andersen
-
03/02/2023
-

Har du lige fået en ny bedste ven, eller står du og skal ud og anskaffe dig en hund? I så fald er der en række udstyr, du får brug for. For mange er hunden ikke bare en hund, men derimod et familiemedlem, der har en helt særlig plads i familien.

Hunden bliver forkælet, nusset om og hygget med. Selvfølgelig skal den have det bedste af det bedste. Vil du gerne give din hund et luksusliv, hvor den har det som blommen i et æg, så læs med videre her og få gode tips til de helt rigtige anskaffelser til den forkælede hund.

Den magelige luksushund

Hunde elsker at råhygge og være magelige. Derfor er det helt oplagt at give hunden dens helt egen superbløde hundeseng. Hundesenge findes i alverdens varianter, alt fra den simple hundekurv til hundesengen af læder, der passer ind i jetsetboligen, eller pastelfarvede hundehuler med masser af glamour og glimmer.

Har du en hund, der elsker at gnave i ting, kan du overveje at imødekomme dens behov ved at give den en fletkurv, som er foret med masser af bløde hundetæpper. Derved kan hunden få stillet sin gnavelyst, uden det går ud over dine møbler og sko. Husk også altid at vælge en hundeseng i den rigtige størrelse! Og ja, man kan godt få hundesenge til de helt store hunderacer. Det kræver blot lidt ekstra gulvplads.

Giv din hund velvære om sommeren med en kølemåtte

Når nu vi er ved hundens magelighed, er der en anden anskaffelse, den forkælede hund selvfølgelig også har – nemlig en kølemåtte. Lige så lækkert hunden synes det er at ligge og putte sig i den bløde hundekurv, lige så meget kan den længes efter køling på de varme sommerdage. Der finder du ofte hunden ved siden af hundesengen eller under spisebordet, da den simpelthen har det for varmt.

Her kan du hjælpe din hund ved at sørge for, at den har en kølemåtte. Din hund vil elske dig for det! Hunde sveder ikke som os mennesker. De kommer af med varme og køler sig selv ned ved hjælp af tungen, og som du kan forestille dig, er det noget af en opgave med en tyk hundepels og i 25 graders varme.

Sådan kommer luksushunden af med efterladenskaber på en klimavenlig måde

Nu kommer vi til et lidt mindre delikat emne – nemlig hundepøller. En luksushund efterlader selvfølgelig ikke sådan noget på gåturen! Luksushunden er naturligvis også bevidst om miljøet, hvorfor dens ejer sørger for at købe nedbrydelige hundeposer.

Der er flere fordele ved at vælge let nedbrydelige hundeposer. I stedet for at smide efterladenskaberne i skraldespanden, kan de ryge direkte i kompostbunken. Der nedbrydes poserne sammen med efterladenskaberne.

Der afsættes derfor et mindre klimaaftryk, i og med at høm-hømerne ikke skal brændes. Desuden er disse hundeposer ikke lavet af plastik, som der ellers er overflod af mange andre steder. Som endnu et klimatiltag kan du købe refill poser, der sparer kloden for endnu mere plastik.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!